2018_09
18
(Tue)22:16

5분뚝딱 스팸까스 만들기!돈까스처럼 맛있어요

[재료]
스팸 1캔, 계란 1개, 밀가루 적당히, 빵가루 적당히, 식용유 적당히
[소스]
돈까스소스 적당히

조리순서Steps
먼저 스팸을 3등분으로 나눠 주세요

스팸을 쉽게 빼시려면 뜨거운 물에 30초정도 담궈두시면 스팸캔 속 기름이 분리되 잘 빠진답니다.

계란 1개를 깨서 섞어주세요.

스팸이 짜니 소금간은 따로 하지 않아요

밀가루-계란-빵가루 순으로 묻혀 주세요

밀가루가 두껍게 묻혀지지 않도록 탁탁 털어서 묻혀줍니다

달궈진 팬에 기름을 넉넉히 두르고 튀기듯 앞뒷면을 구워주신뒤 키친타올에 올려 기름을 빼 줍니다. 마지막으로 파슬리가루 솔솔 돈까스 소스 솔솔 뿌려주시면 끝!

찍먹 좋아하시면 소스는 따로 준비하세요^^

돈까스처럼 맛있는 초간단 스팸까스 완성 입니다.
한개 먹어보니 겉면은 바삭하고 안은 촉촉하니 맛있어요!밥반찬으로도 좋고 맥주안주로도 좋답니다.


tag:스팸

C.O.M.M.E.N.T

No title

I wish to show my thanks to you for bailing me out of this incident.
Just after scouting through the internet and seeing opinions which were not pleasant, I believed my
entire life was over. Existing without the solutions to the problems you have sorted out all through your good site is a crucial case, and the ones that could have adversely
affected my career if I hadn't encountered your website.
The mastery and kindness in touching everything was vital.

I don't know what I would've done if I had not encountered such
a point like this. I am able to at this point relish my future.
Thanks for your time very much for your skilled and results-oriented guide.
I will not think twice to propose your blog to anyone who wants and needs care about this problem.

댓글 등록

비공개 댓글